به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، دکتر امين الله قنواتي بيان داشت: با توجه به تغيير فصل و روند افزايش دماي هوا و احتمال ايجاد بيماري هاي دامي مخصوص فصل گرما مانند بيماري هاي انگلي مختلف و بيماري هاي مشترک مانند تب کريمه کنگو (CCHF ) و لزوم نگهداري گوشت هاي کشتاري به جهت جلوگيري از بيماري هاي فوق با همکاري فرمانداري و تلاش شهرداري شهرستان اميديه و تلاش و کوشش کارشناسان بهداشتي اداره دامپزشکي شهرستان، سردخانه کشتارگاه دام راه اندازي شد.
وي افزود: اميدواريم با راه اندازي سردخانه کشتارگاه دام و نگه داري لاشه ها به مدت 24 ساعت قبل از عرضه به بازار بتوان نظارت دقيق تر و بهداشتي تر در خصوص بازرسي لاشه هاي کشتاري داشت و از بيماري هاي خطرناک و مسري انگلي و ويروسي جلوگيري به عمل آيد.
سرپرست اداره دامپزشکي اميديه خاطرنشان کرد: راهاندازي سردخانه يکي از مهمترين نيازهاي کشتارگاه است که رعايت بهداشت محيط کشتارگاه دام اين شهر و همچنين جلوگيري از هرگونه آلودگي گوشت براي حفظ سلامت مردم از فوايد آن است.
انتهای پیام/گ