ادعاهای واهی اندیشکده اماراتی:
ادعاهای واهی اندیشکده اماراتی:
به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری دنشنال، اندیشکده اماراتی ابوظبی در گزارشی مدعی شد شکست آمریکا در درک ساختار قدرت ایران میتواند به امنیت جهانی صدمه بزند. این درحالی است که به نظر نمیرسد دخالتهای تهران در خاورمیانه در آینده نزدیک پایان یابد.
این گزارش در ادامه مدعی است: واشینگتن نمیتواند یا مایل نیست به کنترل رهبران مذهبی ایرانی بر جمعیت این کشور به عنوان بخشی از موضوع سیاست خارجی خود بنگرد. این امر سبب مختل شدن توانایی آمریکا برای ارزیابی بلند مدت محرکهای اتفاقات (منطقه)، تفکر صحیح و عمل راهبردی شده است.
این گزارش در ادامه با انتقاد از آمریکا ادعا کرد: واشینگتن اقدامات غیرقانونی و ظالمانه تهران را نادیده میگیرد. علی رغم اینکه ایران حکومتی بر پایه مذهب است و فارغ از اعمال خشونتهای داخلی و خارجی این کشور، آمریکا از زمان انقلاب ایران در سال 1979 در این اندیشه است که تهران در حال اصلاح و تغییر است.
این اندیشکده در راستای ادعاهای واهی خود افزود: آمریکا با این نگرش بر نادیده گرفتن "اقدامات حکومت ایران در سرکوب مردم خود و گسترش خشونت و افراطگرایی در خارج از کشور" پافشاری دارد. ایران از جمعیت شیعیان کشورهای مختلف عربی حمایت سیاسی و مادی میکند و آنها را به شورش فرا میخواند. این اقدامات به روشنی نشان میدهد تهران علاقهای در پیروی از قوانین و هنجارهای بین المللی ندارد.
این اندیشکده مدعی است: آمریکاییها برای نمونه انتخابات سال 1990 و 1997 ایران را مثال میزنند که در اولی علی اکبر هاشمی رفسنجانی انتخاب شد و خواهان بهبود روابط با غرب بود. در انتخابات سال 1997 نیز رییس جمهوری با تفکر اصلاحات بر روی کار آمد. این موارد نشان دهنده امکان تغییر (در سیاستهای) تهران است.
این گزارش در ادامه ادعاهای واهی خود میافزاید: ایران معتقد است طرح خودخواندهاش با عنوان جمهوری انقلابی به این کشور اجازه میدهد با رد قوانین بین المللی، بر طبق آنچه که خود قابل قبول میداند، عمل کند. کشورهای حوزه خلیج (فارس) شامل امارات بارها از ایران بابت افزایش تنشها در کشورهایی چون یمن، سوریه و بحرین انتقاد کردهاند.
نگارنده این گزارش مدعی است: امارات اقدامات و بدقولیهای تهران را زیر نظر دارد و خواستار دخالت بیشتر آمریکا برای مقابله با فشارهای ایران (به منظور نفوذ) در خاورمیانه است.
نگارنده با برجسته کردن آنچه دخالتهای ایران در جنگ یمن، سوریه، بحرین، لبنان و عراق نامید، در پایان ابراز امیدواری کرد زمانی که سیاستمداران و تحلیلگران غربی درباره جایگاه ایران در نظام بین الملل میاندیشند، موارد مطرح شده در این گزارش را در نظر بگیرند.
انتهای پیام/
انشاالله بزودی
اللهم عجل لولیک الفرج
@ بابا یه پنج تا موشک کروز تاروس و شش تا موشک بالستیک عماد و ده تا موشک سجیل بزنین بابای این اماراتو دربیارین ..بقیه حساب کار دستشون میاد ..
---------------------------------------------
میگم چطوره چندتا هم به عربستان- بحرین-قطر-اردن-مصر-اسراییل-امریکا-انگلیس-فرانسه-ترکیه-استرلیا هم بزنیم همه حساب کار بیا دستشون بفهمن با کی طرفن!!!!
اگر مردم ما ، پول حاصل ار در آمد نفت را به این شیخ نشین های دست نشانده استکبار نبرند ، آنوقت معلوم می شود اصلا اماراتی باقی می ماند که اندیشکده کذائی هم داشته باشد که حرف های اضافی بزند و؟!!!!!