عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که منجر به نابودی باکتری مایکوباکتریوم توبرکلوزیس با استفاده از ماکروفاژها می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر ضیغمی گفت: سل یک بیماری عفونی ناشی از باکتری مایکوباکتریوم توبرکلوزیس است که اغلب به ریه ها حمله می کند و می تواند به مغز، کلیه و ستون فقرات هم آسیب وارد کند. این درحالی است که این بیماری به آنتی بیوتیک مقاوم شده است.
وی افزود: زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که باعث تحریک سیستم ایمنی و مکانیسمی به نام آپوپتوز می شود که می تواند با استفاده از ماکروفاژها منجر به نابودی باکتری عامل بیماری سل شود.
دکتر ضیغمی در پایان گفت: کورکومین علاوه بر آن دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است و در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.
 
انتهای پیام/ ب
برچسب ها: زردچوبه ، سل ، کورکومین ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.