به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ قاسم سلیمانی در نشست شورای مدیریت منابع آب و حفاظت کیفی زاینده رود گفت: نصب این تعداد کنتور با هزینه 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی انجام می شود.
وی، با اشاره به خشکسالی های چند سال اخیر در چهارمحال و بختیاری افزود: علیرغم احداث 16 مجتمع آبرسانی در نقاط مختلف استان، بسیاری از نقاط همچنان با مشکل تأمین آب آشامیدنی مواجه است.
سلیمانی، از شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی خواست ظرف مدت 2 هفته مطالعات لازم جهت تأمین آب آشامیدنی نقاط دارای مشکل استان مانند شهرهای شهرکرد، بروجن و سردشت و روستاهای بخش خانمیرزا را انجام دهند.
وی، از شرکت آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری هم خواست تمامی مجتمع های پرورش ماهی غیرمجاز را شناسایی و ضمن معرفی آنان به مراجع قضایی، نسبت به اجرای قانون در این زمینه اقدام کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری، رعایت حریم و بستر رودخانه در نقاط مختلف استان را ضروری دانست و گفت: به همین منظور باید تمامی ساخت و سازهای غیرقانونی و خلاف در این مناطق تخریب و جمع آوری شود.
سلیمانی ادامه داد: براساس توافق با رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، شبکه جمع آوری فاضلاب در برخی روستاهای چهارمحال و بختیاری راه اندازی می شود که پس از اجرای این طرح، شرکت آب و فاضلاب روستایی استان نیز نسبت به احداث تصفیه خانه اقدام می کند.
وی افزود: اجرای این طرح، به صورت پایلوت و با مشارکت مردم به زودی در 5 روستای استان آغاز خواهد شد.
سلیمانی در ادامه، با بیان ضرورت اجباری شدن تفکیک زباله از مبداء در شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری، گفت: این طرح در مرحله نخست در 9 روستای منتخب از شهرستان های 9 گانه استان، در فرخشهر از توابع شهرستان شهرکرد و در یکی از محله های شهرکرد اجرا می شود.
وی اضافه کرد: پس از کسب نتایج لازم و در صورت موفقیت در اجرا، طرح تفکیک زباله از مبداء در بقیه شهرها و روستاهای استان عملیاتی می گردد.
استان چهارمحال و بختیاری سرچشمه 2 رودخانه زاینده رود و کارون است.
انتهای پیام/ض