به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گفت: بر اساس بخشنامه وزارت متبوع و برای هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در انجام وظایف و ماموریتهای وزارت امور اقتصادی و دارایی لازم است که این نشستها به طور منظم و ماهانه و به صورت دورهای در دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد در استانها برگزار شود.
ابراهیم کشاورز افزود: همکاری، هماهنگی و تعاملات درون بخشی مجموعههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استانها برای حل و فصل مشکلات اقتصادی بسیار موثر و کارگشاست و در سالی که توسط مقام عظمای ولایت به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است، ماموریت و وظایف وزارت اقتصاد مهمتر از هر زمان دیگری است.
وی گفت: باید برنامهریزی و انسجام بین بخشی برای انجام وظایف محوله صورت گیرد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بیان کرد: در راستای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی، وظایف و ماموریتهای خاصی به وزارت امور اقتصادی و دارایی محول گردیده است که ضرورت دقت نظر و اهتمام ویژه به فعالیتهای اقتصادی را بیش از پیش مشخص میسازد.
کشاورز افزود: با توجه به شرایط اقتصادی باید در برابر شوکها و بحرانهای احتمالی در حوزه اقتصاد مقاومسازی لازم صورت گیرد و تهدیدها به نحو احسن تبدیل به فرصت شده و از آنها در جهت رشد و توسعه اقتصادی استفاده بهینه شود.
وی بیان داشت: تعاریف متفاوتی از اقتصاد مقاومتی وجود دارد اما نقطه مشترک همه این تعاریف، مقاومسازی اقتصاد در برابر تکانهها و شوکهای اقتصادی و برنامهریزی هدفدار دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی است که سعی دارند با ایجاد اخلال در سیستم اقتصادی، کشور را با بحران مواجه کنند.
کشاورز افزود: در تبیین اقتصاد مقاومتی لازم است به شاخصها و مولفههای مهم و حیاتی این مقوله از جمله درونزایی، برونگرایی، مردمی شدن و دانشبنیان بودن آن توجه و دقت لازم را مبذول داشت چون توجه به تولیدات داخلی، واگذاری اقتصاد به مردم و اهلش، صادرات تولیدات تجاری و جذب ارز و نیز تکیه بر اصول علمی اقتصاد از محورهای اصلی و اساسی اقتصاد مقاومتی است که میتواند مسیر را برای دستیابی به اهداف و رشد و توسعه همه جانبه هموار کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد در قیاس با استانهای کشور ظرفیت، توانمندی و پتانسیل بالایی برای حرکت در مسیر توسعه اقتصادی دارد و دستگاههای تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان بر اساس وظایف و ماموریتهای محوله در جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تلاش و فعالیت کنند.
وی دقت نظر و تلاش در ایجاد رونق اقتصادی و کاهش نرخ بیکاری را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: باید اقدامات لازم در جهت بهبود فضای کسب و کار در استان صورت گیرد و جایگاه استان در نرخ بیکاری در بین استانهای کشور تغییر یابد.
کشاورز با اشاره به اهمیت جذب سرمایهگذار افزود: جذب منابع و سرمایهگذاری خارجی باعث افزایش سطح تولیدات داخلی میشود و ایده سرمایهگذاران و نیز سرمایههای آنان در ایجاد تولید انبوه محصولات و خدمات بسیار مهم و تاثیرگذار است که امیدواریم با همت و تلاش و همفکری دستگاههای متولی در سال 95 شاهد رشد و توسعه اقتصادی استان باشیم.
انتهای پیام/ف - س