به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گالف نیوز؛ شاخص ثروتمند بودن کشورها را عموما با حجم تولیدات ناخالص داخلی آن کشور میسنجند. هر قدر تولیدات ناخالص داخلی کشوری بیشتر باشد، ثروتمندتر محسوب میشود. اما رتبه سنجی دیگری نیز وجود دارد که در آن میزان ثروت افراد یک کشور مورد مطالعه قرار میگیرد و در این مدل از ارزیابی اطلاعات بهتر و دقیقتری از سلامت مالی و اقتصادی آن کشور به دست میآید.
در رتبهبندی جدید، ثروتمند بودن کشورها براساس تعداد افراد میلیاردر آن کشور سنجیده شده است. ثروت شخصی براساس داراییهای خالص از جمله ملک و پولهای نقد و سود حاصل از فعالیت تجاری آن فرد اعلام میشود. در فهرست رتبه بندی 10 کشور ثروتمند جهان، آمار و اطلاعات تا دسامبر 2015 (آذر 94) درنظر گرفته شده است.
طبق این فهرست، آمریکا با 48 میلیارد و 700 میلیون دلار دارایی شخصی، ثروتمندترین کشور جهان معرفی شده است. داراییهای خصوصی چین 17 میلیارد و 300 میلیون دلار اعلام شد و این کشور پرجمعیت آسیایی را در رتبه دوم قرار داد.
در آمریکا میانگین رشد ثروت افراد در 10 سال منتهی به سال 2015 فقط 5 درصد بود، حال آنکه این شاخص برای ثروتمندان استرالیایی 100 درصد افزایش یافت. میانگین ثروت میلیاردرهای کانادایی نیز در مدت یاد شده 50 درصد افزایش یافته است.
جدول زیر نشاندهنده ثروتمندترین کشورهای جهان از لحاظ داراییهای خصوصی افراد در سال 2015 است:
جدول زیر نشاندهنده ثروت عمومی کشورهای جهان در سال 2015 است:
انتهای پیام/
80 درصد اقتصاد کشور ایران از خوزستان تامین میشه ولی مردم خوزستان در سخت ترین شرایط زندگی میکنن
در صدر هستند شما اشتباه میکینی ب.ز نتونست درزدی کنه مچشو گرفتن ولی اینایی که من گفتمو نه کسی میدونه ونه کسی میتونه کاریشون کنه
.
.
.
رهبرم لب تر بکن من مصطفیی دیگرم
خیلی جالبه خبری از عربستان ملعون نیست