به نوشته المانیتور، ایران ادعای ایجاد تغییرات در وزارت خارجه برای راضی کردن کشورهای منطقه را رد می‌کند.

المانیتور: آیا تغییرات در وزارت خارجه ایران بر سیاست تهران در خاورمیانه اثر می‌گذارد؟
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی المانیتور در گزارشی نوشت: «محمدجواد ظریف،» وزیر خارجه ایران، انتقادها درباره تغییرات اخیر در این وزارتخانه را بی‌مورد خوانده است. او همچنین اعلام کرده است این تغییرات تأثیری بر سیاست‌های منطقه‌ای ایران نخواهد گذاشت.

ظریف در ارتباط با برکناری «حسین امیرعبداللهیان»—که از سال 2011 معاون وزارت خارجه در امور کشورهای عرب و آفریقایی بود—گفت: تغییرات در سمت‌های ارشد وزارت خارجه به طور کامل طبیعی است و تصمیم‌گیری درباره آن‌ها پیش از ماه مارس (31 روز منتهی به 13 فروردین) انجام شده بود. 

در ادامه این گزارش ادعا شده است: تعدادی از رسانه‌های اصولگرا انتقادهایی را نسبت به منصوب کردن «حسین جابر انصاری» به جای امیرعبداللهیان مطرح کرده‌اند و معتقدند از آنجا که جابر انصاری تاکنون به صورت غیرمستقیم منتقد سیاست‌های ایران در سوریه بوده است، برای این سمت انتخاب شده تا روابط تهران با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را بهبود ببخشد.

ظریف با رد این ادعاها گفت: توهینی بزرگتر از این وجود ندارد که بگوییم تغییر یک مقام در ایران به خاطر این یا آن فرد بوده است. تاکنون هیچ فردی در خاورمیانه یا خارج از آن جسارت مطرح کردن چنین درخواستی را نداشته و هرگز نخواهد داشت.

وزیر خارجه ایران در ادامه گفت: سیاست‌های حزبی باعث این انتقادات شده است و امیدوارم گذشتن از خطوط قرمز با مطرح کردن چنین انتقادهایی، به امری عادی تبدیل نشود. محور مقاومت پرقدرت‌تر از آن است که به یک فرد خاص وابسته باشد و افرادی که چنین انتقادهایی را مطرح می‌کنند خواسته یا ناخواسته به مقاومت ضربه می‌زنند.

 ظریف هم‌اکنون برای ملاقات با مقامات فرانسوی از جمله «فرانسوا اولاند» در این کشور به سر می‌برد. او در سخنرانی خود در جمع اعضای کمیته دفاع و روابط خارجه سنای فرانسه گفت: سرعت لغو تحریم‌های ایران در دوران اجرایی شدن برجام به دلیل جو روانی موجود کند بوده است. همچنان مشکلات بانکی مانعی است که در راه اجرایی کردن توافق‌ها میان تهران و پاریس وجود دارد.

وزیر خارجه ایران همچنین با اشاره غیرمستقیم به ترامپ گفت: شرکت‌ها و بانک‌های فرانسوی نباید به دلیل لفاظی‌های یک نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا درباره پاره‌کردن توافق یا به مذاکره گذاشتن دوباره آن خود را نگران کنند. زیرا هیچ کس توانایی انجام چنین اقدامی را ندارد.

ظریف بار دیگر بر اظهارات گذشته خود در خصوص مسئله سوریه تأکید کرد و گفت: «درگیری‌ها در خاورمیانه راه‌حل نظامی ندارد و ایران برای هرگونه کمک به منظور حل آن‌ها آماده است.» 

ازبکستان مقصد بعدی ظریف و گروه همراهش خواهد بود. آن‌ها برای شرکت در نشست سازمان همکاری شانگهای به این کشور سفر می‌کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۸ ۰۳ تير ۱۳۹۵
آقای جابر انصاری مثل جناب آقای امیر عبدالهیان سرباز انقلاب است . با جابه جائی این عزیزان مسئولیت ها و ماموریت ها که تغییر نمیکند . انشاء الله اقای امیر عبدالهیان را در مسئولیت بزرگتر و سنگین تری مشاهده خواهیم کرد .
یک مدیر اجازه دارد با مهره هایش بازی کند تا بهترین بهره وری را با استفاده از وجود آنها داشته باشد .
اما در باره سربازان عزیزی که در تصادف استان فارس به شهادت رسیده اند ، باید با مقصرین برخورد کرد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۰۳ تير ۱۳۹۵
من ن به انتصابات کاری دارم ن به انتخابات اما دکتر ظریف عزیز و بزرگوار شما خودت به قول رهبر انقلاب فرزند همین انقلابی و با انقلاب بودی و بزرگ شدی هم سردی رو چشیدی هم گرمی رو شما خودت بهتر میدونی چی به صلاح کشور و انقلاب و وزارتخانه ی مطبوع تحت نظرت هست و این رو هم حتمآ میدونی که در طی 8 سال جنگ نابرابر ما با رژیم بعث تنها دو کشور بودن که پشت ما رو خالی نکردن اول سوریه تحت رهبری حافظ اسد و بعدش لیبی و باز خودت بهتر میدونی که حمایت یک کشور عربی ( سوریه ) از کشور ما در مقابل صدام چه هزینه هایی براش داشت پس حالا که نوبت ماست ما باید سنگ تمام بگذاریم مثل یک دوست و برادر واقعی و نباید سیگنال های نامربوط و دو پهلو برای دشمنان خون خوار و تکفیری پرست بفرستیم مگر اقای امیر عبد اللهیان چه خطا و اشتباهی ازش سر زده بود که باید برکنار میشد و عاملی بشه برای سوژه سازی رسانه های حامی وهابیت و زنده شدن امید در دل هاشون شما وزیری و اختیار عزل و نصب ها در دست ات اما شما مدیر یک شرکت یا ارگان رو تغییر نمیدی بلکه مشاور و معاون خودت رو برکنار میکنی پس خیلی بیشتر باید عواقب و بازخوردهاش رو بسنجی و پیش بینی کنی امیدوارم هر چه پیش بیاد خیر باشه انشالله ان الله مع الصابرین.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۷ ۰۳ تير ۱۳۹۵
درود بر تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۰۳ تير ۱۳۹۵
نوزده سرباز و شاید هم بیشتر در یک روز در دو سانحه ی رانندگی می میرند ؛ شاید این اتفاق در هر جای دیگر این کره ی خاکی رخ می داد رسانه هایشان مثل کبک سرشان را زیر برف نمی کردند و این فاجعه فقط به یک تیتر حوادث تبدیل نمی شد و از این اتفاق برای مبارزه با برده داری مقدس سربازی استفاده می کردند. شاید مردمشان به جای دابسمش دیدن و جک فرستادن در شبکه های اجتماعی کاری می کردند شاید آنهایی که برای کشته شدگان پاریس شمع روشن کرده بودند برای هم وطنان جوان خود هم این کار را می کردند شاید گریبان چاک کنان اعدام شیخ نمر جایی را به آتش می کشیدند شاید شاعران گزافه گوی ستاینده ی خال و خط و زلف و رخ معشوقکان خیالی، برای دختران نا امید شده ی چشم انتظار یار چیزی می سرودند شاید ...
اما سرباز مگر چه ارزشی دارد؟ فیش حقوقی شاهد است که سرباز ماهیانه هفتاد هزار تومان می ارزد. هفتاد هزار تومان...
خداحافظ برادر سربازم اینجا کسی ککش هم نگزید جز خانواده ی داغدارت جز رفیق بی برادر شده ات جز دخترکی که رخت بخت سفیدش سیاه شد
خداحافظ برادر سربازم ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۳ ۰۳ تير ۱۳۹۵
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۳ تير ۱۳۹۵
سلام دکتر سلام وزیر خارجه ایران هر چی شما میگی درست و قبول اما تو رو قسم بخدا الان که رفتی فرانسه هواست باشه اگر دوباره مثل زمان توافق اتمی تحویل نگرفتن شما رو دوباره ذوق زده نشی بپری بغل وزیرشون هااااااااااااااااااااااا باشه وزیر خارجه ایران خوووووووووووووووووووووب ب ب ب ب ب ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
آخرین اخبار