به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، ملیحه لودهی، سفیر پاکستان در سازمان ملل متحد، بار دیگر نارضایتی کشورش را از کشته شدن ملا اختر منصور رهبر پیشین طالبان توسط هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی ابراز کرده است.
لودهی، تاکید کرده است که کشته شدن ملا منصور توسط امریکا در ایالت بلوچستان پاکستان از یک سو "ضربه ای به روند تلاشهای صلح افغانستان" وارد کرده و از سوی دیگر بر پیچیدگیهای درگیریها در افغانستان افزوده است.
وی در بخشی دیگری از سخنان خود تاکید کرده است که استفاده امریکا از هواپیمای بدون سرنشین در خاک پاکستان "غیرقابل قبول و نقض آشکار حاکمیت پاکستان و همچنین چارتر سازمان ملل و قوانینی بین المللی" است.
سفیر پاکستان در سازمان ملل با بیان این مطلب که کشورش نقض حاکمیت و تمامیت ارضی خود را تحمل نمیکند افزود: آیا جامعه بین المللی در افغانستان به دنبال صلح از طریق مذاکره است یا راه حل نظامی؟
لودهی علیه آن عده که خواهان راه حل نظامی مساله افغانستان هستند، درباره نتایج چنین رفتاری هشدار داد و بیان داشته که آیا "جامعه جهانی آماده است تا بجای صلح در افغانستان بر جنگ در این کشور سرمایه گذاری کند؟"
این گفته ها در حالی مطرح می شود که محمود صیقل نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل در نشست فوق العاده شورای امنیت این سازمان که به هدف بررسی وضعیت امنیتی، سیاسی و اقتصادی افغانستان برگزار شده بود به شدت از سیاست های پاکستان در قبال افغانستان انتقاد کرده است.
آقای صیقل افزوده که با این که چند دور از مذاکرات چهار جانبه برگزار شد اما پاکستان برای آوردن مظنونین دهشت افگن به پای میزعدالت، هیچ توافقی را احترام نمی کند، بنابراین افغانستان در صورتی که پاکستان در سیاست ها خود در قبال استفاده دهشت افگنان علیه آن کشور تغییرات نیاورد راه دیگری جز راجع کردن این قضیه به شورای امینت را ندارد.
محمود صیقل با تاکید روی از بین بردن دهشت افگنان، با اشاره به پاکستان گفته است که باید روش های دوگانه و دورویی و اتهام بستن به نیروهای افغان خاتمه یابد.
وی بیان داشته که در ۱۵ سال گذشته رهبران برجسته گروه های دهشت افگن به شمول اسامه بن لادن رهبر القاعده، ملا عمر و ملا اختر منصور رهبران طالبان درپاکستان زندگی داشتند و درآنجا از بین رفتند.
نماینده دایمی افغانستان در سازمان ملل تاکید کرده که حقیقت اینکه رهبران برجسته گروه های دهشت افگن در لانه های امن خود شناسایی واز بین رفتند، خود دلیل روشنی است که پاکستان حاکمیت یک کشور دیگر را نقض کرده است.
انتهای پیام/