پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛کاهش قند خون/کاهش کلسترول خون بالا/کاهش فشارخون بالاو کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها و جالب است بدانید همان اجزایی که مسئول بوی خاص  پیاز چه  هستند، بیشترین فواید را برای سلامتی به ارمغان می آورند.
 
پیازچه ها،‌سبزیجات چند منظوره‌ای هستند که طعم ملایمی دارند و می‌توان از آن‌ها در بسیاری از غذاها استفاده کرد.

ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچه‌ها، هر دو خوراکی هستند.

پیازچه را می‌توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراک‌های مرغ و گوشت‌ها به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.