به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، و بنا به اعلام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی ، حسین رشیدی افزود : با توجه به جلسات متعددی که با دستور استاندار استان کرمان برگزار شده بود نهایتا واگذاری کشتارگاه به بخش خصوص مورد تصویب قرار گرفته که هم اکنون بخش خصوصی مدیریت کشتارگاه دام را بدست گرفته است .
وی ادامه داد: با نظر به اینکه ضرورت راه اندازی پیش سرد کن و انتقال لاشه ها بعد از کشتار به پیش سرد کن به منظور کاهش مخاطرات بهداشتی از جمله تب کریمه کنگو و بهبود کیفیت گوشت حائز اهمیت می باشد مقرر شد که این بخش بصورت مجزا تعمیر و مورد بهره برداری قرار گیرد .
دکتر رشیدی اظهار داشت: حمل و نقل لاشه ها با کامیون بهداشتی و سردخانه دار بایستی صورت گیرد و به فروشگاههای مجاز و مورد تایید دامپزشکی تحویل داده شود .
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان ازساماندهی و اصلاحات بهداشتی و بسته بندی آلایش خوراکی دام تحت نظارت یک مسئول فنی در محل کشتارگاه خبر داد و گفت : بایستی در اسرع وقت بخش خصوصی در محل کشتارگاه آنرا به مرحله اجرا بگذارد .
وی در خصوص کشتارگاههای صنعتی دام در کرمان گفت: رعایت ضوابط و دستورالعملهای بهداشتی و رفع مشکلات بهداشتی از الزامات این کشتارگاه ها می باشد و مدیران این مراکزهمواره باید این اصول را مد نظر قرار داده و در مسیر تامین گوشت سالم و بهداشتی تلاش کنند.
رشیدی یادآور شد : کشتارگاه، یکی از بهترین نقاط کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و دام استو بازرسی و نظارت در کشتار توسط بازرسین دامپزشکی به منظور تشخیص بیماریها و حذف و ضبط لاشه های بیمار و یا غیر قابل مصرف و تایید گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از آلودگی های ثانویه از ضروریات یک کشتارگاه بهداشتی است از این رو از کلیه شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده کوچکترین موارد غیر بهداشتی و کشتار غیر مجاز و مشاهده گوشت بدون مهر و برچسب دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 در سطح شهر کرمان و در شهرستانها با اداره دامپزشکی مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/ی