معاون پژوهشی پژوهشکده اسلام و سلامت پایدار عنوان کرد
معاون پژوهشی پژوهشکده اسلام و سلامت پایدار عنوان کرد
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی رحیمیفر توصیههایی برمبنای طب سنتی برای ایام باقی مانده ماه مبارک رمضان اعلام کرد و گفت: توصیه اول این است؛ روزهداران نباید روی غذا آب بنوشند؛ یکی از عوامل ایجاد دیابت خوردن آب بعد از غذا است زیرا آب سبب میشود مواد قندی خیلی سریع حل و جذب بدن شوند؛ این امر درباره مواد چربی نیز به همینگونه است و باعث بالا رفتن چربی خون میشود.
معاون پژوهشی پژوهشکده اسلام و سلامت پایدار، ادامه داد: توصیه دوم این است؛ فواصل زمانی بین خوردن غذاها لازم است و از همه مهمتر اینکه غذاهای مختلف روی هم خورده نشود؛ اگر بعد از افطار شکم پُر شده است بنابراین بهتر است وعده شام خورده نشود؛ همه روزهدارن به اهمیت افطار واقفاند اما از وعده افطار مهمتر سحری خوردن است زیرا غذای سحری باعث تنظیم آنزیمهای کبد میشود.
وی برای رفع عطش گفت: برای ازبین بردن عطش بهتر است هنگام افطار یا سحر، یک لیوان شربت سرکه شیره نوشید؛ این شربت عطش را از بین برده، انرژی بدن را تأمین کرده و شیرینی آن هم مضر نیست؛ از دیگر توصیههای طب سنتی برای کاهش احساس تشنگی در ایام ماه رمضان، خوردن سالاد کاهو هنگام سحر است؛ کاهو علاوه بر رفع تشنگی باعث میشود سنگ کلیه تشکیل نشود؛ کسانی که درد کلیه دارند، بلافاصله با خوردن یک لیوان آب کاهو دردشان قطع میشود و اگر سه یا چهار روز این کار را انجام دهند سنگ کلیهشان به هر درشتی که باشد، دفع میشود.
رحیمیفر، در پایان افزود: سفارش اسلام همواره این بوده است که صبح هنگام بینالطلوعین بیدار بمانیم؛ دلیل این سفارش این است که درساعات بینالطلوعین، غلبه بلغم یعنی سردی و تری بر بدن اتفاق میافتد و خواب هم سردی است؛ کسی که بینالطلوعین بخوابد سردی و تری بدنش زیاد شده و دچار دردهای استخوانی، اسکلتی و ناراحتیهایی مثل کمخوابی (خواب بدون لذت) و کسالت همیشگی میشود.
منبع: فارس
انتهای پیام/