به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛موسی بهلولی افزود: کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه زابل از سال 1378 همزمان با تاسیس دانشگاه تحت عنوان کتابخانه مرکزی شروع به فعالیت کرده است که اکنون قریب به دو دهه از فعالیت آن میگذرد.
وی ادامه داد: تمامی کتب مورد نیاز گروههای آموزشی به سه زبان فارسی، لاتین و عربی تهیه شده است که غالبا" از طریق نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خریداری گردیدهاند و کل کتابهای موجود در کتابخانه دانشگاه 107586 نسخه است که از این تعداد 93255 نسخه آن کتب فارسی و عربی و 14331نسخه هم لاتین است.
وی افزود: تعداد پایگاههای اطلاعات علمی لاتین از 6 پایگاه در سال 1394به 20 پایگاه در سال 1395افزایش یافته است. همچنین در راستای تأمین کتب الکترونیکی مورد نیاز تمامی گروههای آموزشی، کتابخانه مرکزی دانشگاه خرید بیش از دو میلیون کتاب الکترونیکی را از پایگاه اطلاعات علمی Entel در دستور کار قرار داده است.
رئیس دانشگاه زابل گفت: هم اکنون پایگاههای اطلاعاتی فارسی زبان شامل نما متن، مگ ایران (بانک اطلاعات نشریات کشور)، سیویلیکا (مقالات علمی کنفرانس های کشور)، نورمگز (بانک مقالات علوم اسلامی و انسانی)، SID (پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی) و ISC (پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) در کتابخانه مرکزی دانشگاه زابل در دسترس کاربران قرار دارد.
وی تاکید کرد: بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در سال 1395 نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته است و کتابخانه مرکزی در راستای تأمین مجلات چاپی در تلاش است که به ازای هر گروه آموزشی حداقل دو عنوان مجله علمی - پژوهشی خریداری نماید و در قسمت نشریات در اختیار کاربران قرار دهد.
انتهای پیام/ع