شیما مددی کارشناس تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛گفت: خاکشیر یک گیاه یک ساله علفی بوده ک ارتفاع آن به یک متر می رسد. دانه این گیاه به دو صورت قرمز یا قرمز تیره دیده می شود که نوع قرمز آن تلخ است.
وی افزود:خاکشیر در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد و در رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان موثراست، همچنین اضافه کردن الو بخارا به خاکشیر می تواند روندتسهیل دفع مواد غذایی را بهبود بخشد.طبع خاکشیر گرم است و دانه آن می تواند مقدار زیادی آب درنتیجه نیاز بدن نسبت به کمبود آب تامین می شود.
مددی اظهار داشت:برای طعم خاکشیر ویژه روزه داران می توان به ان گلاب و شکر اضافه کرد تا علاوه بر رفع تشنگی قند خون روزه داران در وعده افطار به یکباره افزایش پیدا کند
به گفته وی روزه داران یک قاشق چایخوری خاک شیر در یک فنجان آب داغ و کمی هم پودر نبات با هم مخلوط کنند و افطار را با این نوشیدنی گرم باز کنند و بعد 15 دقیقه تحمل کنند تا خاک شیر و آب داغ جذب بدن شود, آن زمان شروع به خوردن افطار کنند.
انتهای پیام/