به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر کارخانه چای شعیب کلایه شهرستان تنکابن به راه اندازی این کارخانه بعد از 13 سال اشاره کرد و گفت: این کارخانه ظرفیت تولید 25 تن چای در روز را دارد.
یزدان نیاستی افزود: 40 کارگر به طور فعال و 600 کارگر به طور غیر فعال در کارخانه چای مشغول به کار هستند.
به گفته وی افزایش100 در صدی قیمت برگ سبز چای در سال های اخیر موجب تقویت تولید و بالا بردن کیفیت این محصول شده است.
چای تولید داخلی به علت نداشتن سموم و کود شیمیایی و اسانس کاملا ارگانیک است.
انتهای پیام/