به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛دکتر علیرضا مبارکی درخصوص اهداف راه اندازی این آزمون گفت: آزمون اندازه گیری استرول های گیاهی یکی از آزمون های مهم در زمینه کشف تقلب احتمالی در فرآورد ه های لبنی می باشد.
وی افزود: یکی از تقلب های رایج در فرآورده های لبنی، افزودن روغن های نباتی مانند روغن پالم به فرآورده هایی مانند ماست، پنیر، کره و روغن حیوانی است.
وی ادامه داد: این آزمون از دی ماه سال 1394 در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی بصورت آزمایشی راه اندازی شد و پس از تکمیل مستندات و تایید نهایی صحت نتایج بدست آمده، از خردادماه سال جاری بصورت عملی راه اندازی شده است.
انتهای پیام/ع