طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی با ۳۵ اکیپ نظارتی در اصفهان اجرا می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس اداره نظارت بر بهداشت اداره‌کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این اکیپ های نظارتی در دو شیفت صبح و عصر، بر 10 هزار مرکز عرضه و فروش محصولات دامی و 100 کشتارگاه دام و طیور و مرکز بسته بندی در سطح استان اصفهان نظارت می کنند.

عبدالرضا مرادی از 23 هزار و 638 کیلوگرم فرآورده خام دامی توقیفی و 6 هزار و 783 کیلوگرم فرآورده ضبط شده خبر داد و گفت: این محصولات با توجه به آزمایشات انجام شده از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی اداره‌کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مراکز عرضه شهر دقت داشته باشند که فرآورده خام دامی که به دست آن‌ها می‌رسد، سالم و بهداشتی تولید و با خودروهای مجاز حمل شده باشد و اگر با مورد مشکوک مواجه شدند با شماره تلفن 1512 تماس بگیرند و یا به شبکه‌های دامپزشکی شهرستان‌ها مراجعه کنند.

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی با توجه به افزایش حجم خرید و فروش فرآورده‌های خام دامی در ماه مبارک رمضان و گرم شدن هوا، از تاریخ ۱۶ خرداد تا ۱۶ مردادماه در اصفهان اجرا می‌شود .



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.