راشدی معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به نگاه پژوهش در این دانشگاه اظهار داشت: مقوله پژوهش در دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاههای نظری متفاوت است و ما همواره سعی داشتیم نگاه فناورانهای در مسائل پژوهشی در مقاطع کاردانی و کارشناسی داشته باشیم.
وی ادامه ادامه داد: در دانشگاه علمی کاربردی به سراغ مهارتهایی می رویم که سبب تولید محصول و تجاری شدن آن رشته میشود و ما سعی می کنیم که فضا را به سمت دانشجو محور بودن سوق دهیم.
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص تربیت افراد متخصص تاثیر گذار در این دانشگاه گفت: خوشههای فناور در کنار واحدهای صنعتی ایجاد شده تا علاوه بر تربیت افراد مهارتی، استارتآپ هایی تاسیس شود تا ایدههای برتر و مورد نیاز صنعت در دل خوشه های فناوری غربال و محصولات آن تولید شود.
راشدی یاد آورشد: ما در حال حاضر 40 خوشه فناوری داریم که سیاست دانشگاه علمی کاربردی افزایش دادن این تعداد خوشه بوده که در این راستا معاونت پژوهشی وزارت علوم همکاری بسیار خوبی داشته است
وی گفت: بودجه پژوهش از دل این خوشههای فناوری تامین میشود و دانشگاه علمی کاربردی همواره از طرح های پژوهشی کاربردی حمایت همه جانبه می کند.
انتهای پیام/