مجتبی شمسی پور رییس انجمن شیمی ایران و عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص صنعت کشور اظهار داشت: در تعامل با صنعت بسیار ضعیف هستیم چرا که ارتباط موفق و موثر با صنعت گران چاره ی خود را دارد و لازمه آن آمادگی پیدا کردن کشور برای این کار است.
وی ادامه داد: از نظر سطح آمادگی و دانش استادان کشور بسیار جلوتر از صنعت هستند. به علاوه مشکلاتی که در شرایط کنونی برای صنعت پیش آمده مربوط به دانش 40 سال پیش است.
رییس انجمن شیمی ایران درباره راهکار تعامل با صنعت عنوان کرد: برای ارتباط خوب و مناسب بین دانشگاه و صنعت باید واسطه وجود داشته باشد یعنی این دو جزء نمی توانند به طور مستقیم با هم در تعامل قرار گیرند.
وی افزود: در کشور دانشگاه های برتر زیادی وجود دارد که از جمله آن می توان به دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد اما نمی توان از دانشگاه ها انتظار داشته باشیم که تمام مشکلات و مسائل صنعت را درست کنند چون این موضوع امری شدنی نیست.
عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه درباره استفاده از طرح استادان در صنعت بیان کرد: صنعت کشور می تواند از توانمندی ها و طرح های استادان استفاده کند البته این به آن معنا نیست که یک استاد از مراحل مقدماتی تا انتهای یک طرح را به تنهایی انجام دهد چرا که به تنهایی در هیچ جای دنیا این کار امکان پذیر نیست.
رییس انجمن شیمی ایران در خصوص مراکز رشد گفت: زمانی که این مراکز در کشور راه اندازی شد، استقبال گسترده ای از این مراکز صورت گرفت در حالی که پس از مدتی مراکز رشد از رونق اولیه افتادند.
عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه یادآور شد: اکنون معاونت علمی به شرکت های دانش بنیان توجه خاص دارد، در صورتی که مراکز رشد و تحقیقاتی دیگر هم می توانند نقش به سزایی در تولید علم داشته باشند که نباید از آنها غافل شویم.
انتهای پیام/