یه داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۵ توصیه میشود ابتدا نسبت به تهیه و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشتههای تحصیلی (دفترچه شماره ۲) اقدام کرده و کد رشته محلهای مورد نظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب کرده و پس از آن در فرم پیشنویس درج کنند.
داوطلبان پس از اطمینان از صحت رشته محلهای انتخابی خود، از روز یکشنبه ۳۰ خرداد تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲ تیر برای انتخاب رشته با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبتنام اولیه توسط سیستم به داوطلب داده شده است (درج این اطلاعات برای ورود به برنامه انتخاب رشته اینترنتی ضروری است) نسبت به ثبت کد رشته محلهای انتخابی و تکمیل فرم مذکور اقدام کنند.
پس از تایید نهایی رشتههای انتخابی توسط داوطلب، رسید ۱۵ رقمی توسط سیستم در اختیار داوطلب قرار داده می شود، در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نشده است.
چنانچه داوطلب در ردیف پذیرفتهشدگان این آزمون قرار بگیرند و تا تاریخ ۳۱ شهریور ۹۵ موفق به دریافت مدرک کارشناسی خود نشود قبولی داوطلب باطل خواهد شد. بند مربوط به فارغ التحصیلی باید از سوی داوطلبان مورد توجه قرار گیرد.
۷۶۱ هزار و ۲۷۳ نفر در آزمون کارشناسی ارشد ثبت نام کردند که از این تعداد ۳۹۲ هزار و ۵۵۹ نفر زن و ۳۶۸ هزار و ۷۱۴ نفر مرد هستند. همچنین تعداد ۶۸ هزار و ۵۴۸ داوطلب علاقمندی خود را به شرکت در آزمون کد رشته امتحانی دوم اعلام کرده بودند.
با توجه به آمار ثبت نام کنندگان و آمار علاقمندان به رشته امتحانی دوم، در آزمون در مجموع ۸۲۹ هزار و ۸۲۱ کارت ورود به جلسه آزمون صادر شد.
آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۵ در روزهای ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه ۹۵ در ۶۶ شهر و ۱۴۸ حوزه برگزار شد.
از تعداد داوطلبان ثبت نام کننده، تعداد ۵۶۶ هزار و ۱۵۸ داوطلب در جسه آزمون حاضر و ۱۹۵ هزار و ۱۱۵ داوطلب غایب بودند. از تعداد حاضرین در جلسه آزمون، تعداد ۵۱ هزار و ۴۸۸ داوطلب در کدرشته امتحانی دوم نیز شرکت کردند.
از تعداد ۵۶۶ هزار و ۱۵۸ داوطلب حاضر در جلسه تعداد ۴۴۴ هزار و ۵۳۹ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.
انتهای پیام/