به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس؛ با توجه به وجود دلایل متفاوت مرتبط با روزهداری در ایجاد طعم تلخ در دهان، روشهای زیر برای رفع این مشکل پیشنهاد میشود:
دهانتان را حداقل 3-2 بار در روز (بعد از وعدههای سحر، افطار و پیش از خواب) مسواک بزنید و پس از آن از نخ -دندان و دهانشویه برای جلوگیری از تجمع جرم و باکتریها استفاده کنید.
استفاده از نمک نیز در جلوگیری از تجمع باکتریها بسیار کمک کننده است.
مصرف مرکبات و نوشیدن آب پرتقال یا آب لیمو باعث تولید بیشتر بزاق و شسته شدن طعم تلخ دهان در طول
روز میشود.
مصرف بیش از اندازه نیز می تواند موجب ترشح بیش از حد اسید معده و مشکل رفلاکس شود.
از مصرف غذاهای پرچرب وپر ادویه، خوابیدن و دراز کشیدن بلافاصله بعد ازغذا خوردن پرهیز کنید.
هنگام سحر از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری کنید.
از بالش بلند در صورت خوابیدن بعد از غذا استفاده کنید به نحوی که سر بالاتر از بدن قرار بگیرد تا از ورود اسید معده به دهان جلوگیری شود.
مصرف میزان 8-6لیوان آب در حد فاصل افطار تا سحر بسیار مفید است.
قهوه، چای، نوشابه با غذا به خصوص هنگام سحر مصرف نشود.
از میوههای تازه و سبزیجات به خصوص در وعده سحر بهره ببرید.
ازشربت های خانگی سکنجبین،تخم شربتی و شربت آبلیموی کم شیرینی برای کاهش احساس تشنگی وکم آبی بدن استفاده کنید.
انتهای پیام/ز