حدود دو میلیارد نفر در سراسر جهان اکنون از تلفن هوشمند برخوردارند و به ندرت می‌توان کسی را بدون گوشی دید. به گزارش ایسنا،تحقیقات جدید به توضیح دلایلی پرداخته که افراد بطور فزآینده‌ای خانواده و دوستان خود را فدای تلفن همراهشان می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حدود دو میلیارد نفر در سراسر جهان اکنون از تلفن هوشمند برخوردارند و به ندرت می‌توان کسی را بدون گوشی دید. به گزارش ایسنا،تحقیقات جدید به توضیح دلایلی پرداخته که افراد بطور فزآینده‌ای خانواده و دوستان خود را فدای تلفن همراهشان می‌کنند.

محققان داشنگاه کنت، سه دلیل برای این امر معرفی کرده‌اند که شامل اعتیاد به اینترنت، ترس از دست دادن رویدادها و عدم کنترل بر خود است.

این تحقیق که در مجله Computers in Human Behaviour منتشر شده، این سه عامل را با تلفن هوشمند مرتبط دانسته است.

یافته‌های محققان نشان داد که اعتیاد به اینترنت بطور مستقیم با رفتارهای بی‌اعتنایی ناشی از توجه بیش از حد افراد به تلفن هوشمند مرتبط است.

این تحقیق شامل 251 شرکت‌کننده با سنین 18 تا 66 سال بود که در مورد کاربری تلفن همراه و تجربه بی‌اعتنایی مرتبط با آن مورد سوال قرار گرفتند. نتایج نشانگر ارتباط اعتیاد به تلفن هوشمند با رفتارهای بی‌اعتنائی ناشی از استفاده از آن بود.

به گفته محققان، این رفتار یکی از عوامل مهم در ارتباطات مدرن است که می‌تواند پایه‌گذار تحقیقات جدید باشد.

سال گذشته یک تحقیق آمریکایی نشان داد که 46 درصد افراد توسط همسرشان مورد بی‌اعتنایی ناشی از استفاده از تلفن همراه قرار گرفته‌اند و بیش از یک سوم آن‌ها به این دلیل دچار افسردگی شده بودند. محققان دریافتند که هر چه یک فرد بیشتر به تلفن هوشمند خود توجه می‌کرد، همسر وی احساس رضایت کمتری در رابطه داشت.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.