وی تاکید کرد: سیستم های درمانی استان و کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی با هوشیاری بیماری های اسهالی را رصد می کنند تا از شیوع این بیماری ها جلوگیری شود.
بیگلری تاکید کرد: اطمینان از سلامت آب آشامیدنی، مصرف سبزیجات بهداشتی و ضد عفونی کردن میوه و سبزیجات از جمله مواردی است که باید در فصل گرما به آنها توجه کرد.
وی توصیه کرد: چنانچه افراد به مسافرت می روند باید از یخ های بهداشتی استفاده و از شنا کردن در برکه ها و آب های راکد اجتناب کنند.
وَبا بیماری است که از طریق آب توسط باکتری 'ویبریو کلرا' ایجاد میشود. این باکتری با نوشیدن آب آلوده یا خوردن ماهی نپخته یا خوردن صدفها وارد بدن میشود و بیشترین راه انتقال این بیماری در ایران، سبزیهای آلوده است؛ سبزیهایی که در هنگام کاشته شدن با کود انسانی (پساب) تغذیه میشوند دارای بیشترین آلودگی هستند.
انتهای پیام/پ