به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین؛معاونت
عملیات سازمان آتش نشانی قزوین گفت : در این حادثه دود غلیضی از داخل
مغازه حلیم پزی به بیرون خارج می شد و شعله های آتش به سرعت در حال گسترش
بود.
به گفته قدیر موسی خانی، آتش نشانان ضمن مهار آتش و تخلیه دود ، محل حادثه را ایمن سازی کردند .
وی علت عمده بروز آتش سوزی در واحد های صنفی اغذیه فروشی را بی احتیاطی و
عدم نظافت به موقع تهویه های اجاق ها و کباب پزها دانست.
معاونت عملیات سازمان آتش نشانی قزوین با توجه به فعالیت
شبانه روزی برخی از مشاغل عرضه کننده محصولات غذایی در ایام ماه مبارک
رمضان از صاحبان این مشاغل خواست تا ضمن رعایت موارد ایمنی برای بازرسی
اتصالات و نصب شیلنگ های گاز استاندارد و رعایت فاصله مناسب اجاق ها از
یکدیگر اقدام کنند.
انتهای پیام/