![طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی در ماه رمضان در انار طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی در ماه رمضان در انار](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/3/22/4668557_679.jpg)
به گزارش خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ،جعفر کافی افزود: در ماه مبارک رمضان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها،فروشگاه های مرغ و ماهی، رستوران ها، کبابی ها و سایر فروشگاهها که فرآورده های خام دامی را عرضه می نمایند اجرا می شود.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح در دو شیفت کاری صبح و عصر از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع و تا پایان ماه مبارک ادامه دارد.
جعفر کافی اظهار داشت: که همشهریان عزیز در صورت برخورد با هر گونه مورد غیر بهداشتی و یا مورد مشکوک سریعا موارد را به دامپزشکی شهرستان گزارش کنند.
انتهای پیام/ح