به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛محقق و
پژوهشگر گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت:تخم شربتی به علت
داشتن مواد لعابی به نگهداری آب بدن و رفع عطش کمک میکند.
دکتر پویان افزود:جلوگیری از غلظت خون و حفظ تعادل ترکیب خون از خواص این گیاه می
باشد.
وی گفت:بهتر است ۲ساعت مانده به افطار تخم شربتی و خاکشیر را باهم خیسانده و
بامخلوط آبلیمو، عسل و گلاب استفاده شود.
وی خاطر نشان کرد:بهترین زمان استفاده از خواص این شربت فاصله بین افطار تا سحر می
باشد که میل شود.
انتهای پیام/غ