به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،محمدرضا شرفبیانی با تاکید بر لزوم برجستهسازی اسناد معتبر دفاع مقدس برای بهرهگیری نسل آینده، گفت: نقش استان کردستان در تاریخ دفاع مقدس تدوین و به عنوان سندی ماندگار برای آیندگان خواهد ماند.
وی به درخواستهای مکرر مردم استان برای میزبانی از پیکر مطهر شهدای گمنام اشاره کرد و افزود: این درخواستها به ستاد تفحص شهدا و کمیته جستوجوی مفقودین ارائه شده است که با برخی از آنها موافقت و برخی نیز در ردیف هستند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان از میزبانی این استان از پیکر مطهر شهدای گمنام خبر داد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد و حوزه علمیه امام صادق(ع) قروه، ستاد انتظامی کردستان و شهر دلبران از جمله نقاطی هستند که به این منظور در نظر گرفته شدهاند و تاکنون سه نقطه نخست قطعی شده است اما در اکثر شهرها و بخشهای استان این تدفین انجام خواهد شد.
شرفبیانی با بیان اینکه یادمانهایی در نقاط مرزی نیز برای تدفین شهدای گمنام در نظر داریم، افزود: امیدواریم که با تدفین شهدا در این نقاط که یادمان آنان نیز وجود دارد ، بهره بیشتری از حضور پاک شهدا ببریم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کردستان از احداث المان و یادمانهای شهدا در ورودیهای شهرستانهای استان به منظور معرفی کردستان خبر داد و افزود: این المانها، نماد و معرف شاخصهای کردستان در دفاع مقدس خواهد بود.
وی گفت: هم اکنون 16 یادمان شهدای گمنام در کردستان وجود دارد که 61 شهید گمنام در این یادمانها مدفون هستند و ملجأ ارتباط معنوی مردم استان به شمار میروند.
شرف بیانی با بیان اینکه استان کردستان دارای 3 هزار نقطه یادمانی است، گفت: این استان در طول دفاع مقدس 356 بار مورد تجاوز هوایی و بمباران دشمن بعثی قرار گرفته است.
گفتنی است، خاک کردستان گلگون از خون 26 هزار شهید مهاجر و انصار است که 5 هزار و 400 نفر از این شهدا ، بومی استان هستند.
انتهای پیام/م