به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛سید احمد آقامیری گفت: سامانهای بودن طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان که امسال برگزار شد مایه آسودگی خانوادهها از ایستادن در صفهای طولانی و وقتگیر شد.
وی افزود: در این ساز و کار جدید نیاز نبود که حجم زیادی از اولیای دانشآموزان به پایگاههای سنجش مراجعه کنند بلکه با مراجعه به مدرسه، نوبت میگرفتند و در زمان مورد نظر به پایگاه میرفتند.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان قم از تعامل خوب این اداره با مرکز بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی استان در اجرای طرح سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی نوآموزان خبر داد و گفت: در سالهای گذشته هنگامی که متوجه میشدیم یک دانشآموز مشکل سلامتی دارد تنها به خانوادهاش اطلاع میدادیم و دیگر پیگیری نمیکردیم که آیا آن خانواده در پی درمان فرزندانشان هستند یا نه اما امسال این گونه دانشآموزان را برای معاینه دقیقتر به دانشگاه علوم پزشکی فرستادیم و این دانشگاه تمام مراحل معاینه تخصصی و اعزام به تهران را به رایگان انجام داد.
آقامیری تاکید کرد: در اجرای طرح سنجش باید ارزیابیها و معاینهها با بیشترین دقت انجام شوند چون تشخیصهای نادرست و مشکوک سلامتی کودک را به خطر میاندازند.
وی با اشاره به آمار دانشآموزان سال نخست ابتدایی سال 94 ابراز کرد: 48 درصد این نوآموزان دختر و 52 درصد آنها پسر بودند.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان قم افزود: 92.6 درصد نوآموزان راستدست و 7.4 درصد آنها چپ دست بودند.
آقامیری با اشاره به آمار دانشآموزان افغانی اظهار کرد: 3.4 درصد نوآموزان سال 94 کشور افغانی بودند و این آمار در قم 11.3 درصد است.
وی تصریح کرد: بالاترین آمار تحصیلات پدران و مادران نوآموزان سال گذشته کشور مربوط به استان قم است این امر جای افتخار دارد چون شغل و تحصیلات پدر تاثیر بهسزایی در زمینه تربیت فرزند دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان قم با بیان اینکه در 270 خانواده در استان قم بیش از دو معلول وجود دارد ابراز کرد: 463 دانشآموز استثنایی بیبضاعت در استان تمام خدمات تحصیلی و درمانی را به رایگان دریافت میکنند.
آقامیری، برنامههای اداره آموزش و پرورش استثنایی استان در تابستان را مورد توجه قرار داد و گفت: همه دانشآموزان استثنایی استان قم در برنامههای اوقات فراغت شرکت خواهند کرد.