طرح ضربتی نظارت براماکن عرضه فرآورده های خام دامی استان اصفهان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی ومواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: دراین طرح یک ماهه 30 گروه بازرسی شامل 50 نفر کارشناس دامپزشکی با هدف تامین امنیت غذایی بر اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی این استان نظارت می کنند. عبدالرضا مرادی افزود: بازرسان دراین مدت از 10 هزار مرکز عرضه فرآورده خام دام وطیور با سه هزار خودروی حمل فرآورده خام دامی و 51 کشتارگاه دام وطیور ومراکز قطعه وبسته بندی فعال در استان اصفهان بازرسی می کنند. وی گفت: ماه مبارک رمضان پارسال در بازدید از 14 هزار و 340 مرکز عرضه فرآورده خامی دام وطیور ،269 کشتارگاه ومراکز بسته بندی فرآورده دامی و 241 خودرو حمل فرآورده خام دامی وطیور 23 هزار و 638 کیلوگرم فرآورده خام دامی وطیور توقیف شد که از میزان شش هزارو 783 کیلوگرم ازچرخه مصرف انسانی خارج شد.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.