به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد
احمد احدی افزود: با تولید روزانه 500
تن گوشت قرمز در مشهد این میزان به طور کامل پاسخگوی نیاز مردم است.
وی با اشاره به افزایش تقاضا در ماه
مبارک رمضان اظهار داشت: همچنین عرضه به اندازهای در شهر مشهد زیاد است
که مشکلی برای مردم به وجود نیامده و میتوانند مایحتاج خود را تأمین کنند.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد با تاکید بر افزایش نیافتن گوشت قرمزافزود: هماکنون
قیمت لاشه گوشت بره نرینه درجه یک بدون چربی در مشهد بین 26 هزار تومان تا 26 هزار
و 500 تومان قیمت داشته و بهای گوشت شقه بره نرینه نیز در همین حدود است.
احدی تصریح کرد: همچنین گوشت بره
نرینه آبگوشتی درجه یک 16 هزار تومان و گوشت گوساله درجه یک بدون چربی و استخوان
با قیمت 32 هزار تومان در بازار مشهد مقدس توزیع میشود.
وی بیان کرد: علاوه بر اینها گوشت
گاوی درجه یک 28 هزار تومان و گوشت دست و ران بره نرینه بین 30 هزار و 31 هزار
تومان قیمت دارد.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهدمقدس
تأکید کرد: افرادی ممکن است قصد سوءاستفاده از نام ماه مبارک رمضان را داشته و
قیمتها را بالا ببرند که در صورت بروز تخلف و یا گزارش توسط شهروندان به پرونده
آنها رسیدگی میشود.
انتهای پیام//