به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین رضوانی، مسئول دفتر حضرت آیت الله العظمی موحد نجفی از گروه طالبان و سایرمخالفان مسلح در کشور نیز خواست که در ماه رمضان دست از خشونت و جنگ برداشته و به صلح و ثبات رو بیاورند.
وی گفت: مردم افغانستان در طول سالهای متمادی رنج و مشکلات زیادی را تحمل کرده اند و رمضانهای زیادی را درحال جنگ و خون ریزی و خشونت سپری کرده است و اکنون وقت آن فرا رسیده است که همگی فریاد وحدت، صلح و ثبات را سر داده و در شکوفایی افغانستان و توسعه اقتصادی کشور بکوشند.
این عالم دینی ماه مبارک رمضان را برای صلح و ثبات فرصتی مناسب دانسته گفت: کسانیکه تا کنون در افغانستان، درگیر جنگ بوده و هستند، اگر در ماه مبارک رمضان به صلح رو بیاورند شکی نیست که مورد رحمت خداوند نیز قرار خواهد گرفت.
رضوانی در ادامه سخنان خود از جوانان و نوجوانان نیز خواست که حرمت ماه مبارک رمضان را نگهداشته و روزه خوری نکنند زیرا افزون بر اینکه گناه کبیره است این فرهنگ نادرست روی افکار نسلهای آینده نیز تاثیرگذاشته و مردم را به بی راهه می کشاند.
این درحالی است که همه ساله با فرا رسیدن ماه رمضان، عده ی از جوانان به اثربی مبالاتی و بی اعتنایی به دستورات دین، به صورت علنی روزه ی خود را می شکنند.
آقای رضوانی دلیل عمده ی بی اعتنایی جوانان نسبت به ماه مبارک رمضان را دنیا زدگی، افزایش گناهان درجامعه، گرایش به فرهنگهای بیگانه و در کل دوری مردم از خدا عنوان کرد.
وی تاکید کرد: ماه رمضان ماه است که تنها شب قدر آن به اندازه عبادت هزار ماه ارزش دارد، بنا براین حتی کسانیکه به اثر بیماری، از امساک و روزه داری معذور هستند نباید به صورت علنی روزه ی خود را بشکنند.
رضوانی، از رسانه های صوتی، تصویری و حتی نوشتاری نیز تقاضا کرد که درماه مبارک رمضان از نشر و پخش برنامه های ضد ارزشی و منافی با دستورات اسلام خود داری نمایند.
ازطرفی هم مسوول دفتر حضرت آیت الله العظمی موحد نجفی، از اغنیا و ثروتمندان خواست که در ماه مبارک رمضان به فقرا و مستمندان کمک کنند.
به گفته این عالم دینی، با در نظرداشت شرایط افغانستان وعدم توازن سیستم اقتصاد درکشور، فقر وناداری دراین اواخر افزایش پیدا کرده است، بنا براین انفاق ثروتمندان و تطبیق سیستم مالیات اسلامی مانند پرداخت خمس و زکوات و صدقات و... می تواند توازن نسبی اقتصادی را در جامعه بوجود بیارد.
آقای رضوانی، در ادامه سخنان خود به حدیث قدسی دراین زمینه اشاره کردو گفت: خداوند کمک ثروتمندان به فقرا را درهر شرایط و زمانی لازم دانسته، آنجا که گفته است؛ المال مالی الفقرا عیالی و الاغنیا و کلای، مال مال من است و فقرا عیال من است و اغنیا وکلای من است که این مال را به فقرا برسانند.
به باور این عالم دینی، خداوند به یک عده ثروت زیاد داده است، اما درعین حال به آنان مسوولیت نیز داده است تا با ثروت در دست داشته خود، در تعامل با فقرا و مستمندان و کمک به آنان، زندگی جامعه را به صورت عادی نتظیم کنند.
انتهای پیام/