عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: شستشوی نامناسب مرغ های خام سالانه 76 نفر را به کام مرگ می کشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان دکتر جاهد گفت: برخلاف باور رایج در میان مردم، شستن مرغ خام اشتباه است و نه نتها باکتری های آن را از بین نمی برد، بلکه سبب پراکنده شدن باکتری ها و سمی شدن و آلوده شدن مرغ نیزمی شود.

وی افزود: باکتری به نام کمپیلوباکتر بر اثر شستن در سطح گوشت پراکنده می شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: اگر می خواهید قسمت درون روده مرغ را تمیز کنید، دستانتان را کاملا بشویید و سپس آن قسمت ها را زیر آب بگیرید و از دست کشیدن بر روی سطح آن به منظور تمیز کردن خودداری کنید.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: قبل از مصرف مرغ های منجمد شده در داخل فریزر را درآب داغ بپزید و و هرگز آب آن را استفاده نکنید.

دکتر جاهد در پایان افزود: درهنگام شستشوی مرغ در آشپزخانه از ورود باقیمانده امعا و احشا آن به داخل سینک ظرفشویی و داخل آب راه خودداری کنند .

انتهای پیام/ ک

برچسب ها: مرغ ، سمی ، شست و شو ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.