وی افزود: در این طرح چهارده قلم کالا از جمله: شکر، قند کله و شکسته، قند حبه، کشک مایع، خرمای کبکاب، خرمای مضافتی، آرد برنج، آرد گندم، شیر پاستوریزه، پنیر تازه، پنیر خامه ای، پنیر رسیده در آب نمک، زعفران رشته ای، و گلاب در مراکز عرضه و توزیع، و همچنین نمایشگاه های ویژه رمضان بازرسی می شوند.
مدیرکل استاندارد استان با اشاره به اهمیت نقش استفاده از کالاهای استاندارد در سلامت مردم گفت: هدف از اجرای این طرح سالم سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالاهای بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد می باشد.
وی افزود: در طرح رمضان، ضمن جمع آوری کالاهای غیر استاندارد، با عرضه کنندگان متخلف برخورد قانونی می شود.
قنبریان از مردم خواست در صورت مشاهده فرآورده های فاقد علامت استاندارد یا با کیفیت پایین تر از استاندارد، مراتب را به این اداره کل اعلام نمایند.
انتهای پیام/م