به گزارش
گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ اشتباه یک کارخانه کنسرو محصول لوبیا و قارچ خود را با گلابی پر کرد.
منبع:پویا-اصفهان
بیشتر بدانیم گروه شهروند خبرنگار: کلمه کنسرو از لغت یونانی«Conservar» به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین میتوان گفت که هدف از کلمه کنسرو کردن در صنایع غذائی ایجاد شرایطی است که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود.
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید انتهای پیام/