به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، فلفل دلمه ای در رنگ های متنوع وجود دارد که علاوه بر زیبایی سفره دارای خواص درمانی است.
کارشناس تغذیه گفت: فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین آ و سی است كه هر دوی آنها آنتی اكسیدانهایی قوی هستند و هر دوی این آنتی اكسیدانها بر روی رادیكالهای آزاد كه اثر تخریبی روی سلولها دارند، تاثیر می گذارند.
آشتیانی افزود: رنگ های شفاف فلفل دلمه ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.
وی گفت: فلفل دلمه ای با تشكیل این دو ماده روی رادیكال های آزاد تاثیر می گذارد و سبب كاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
این کارشناس تغذیه افزود: فلفل دلمه ای دارای ویتامین ب 6 و فولیک اسید است كه در گرفتگی رگها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر میگذارد.
آشتیانی گفت: فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.
وی افزود: فلفل دلمه ای قرمز هم یكی از غذاهایی است كه دارای لیكوپن است و از بروز سرطان های پروستات، مثانه و پانكراس جلوگیری می کند.
انتهای پیام/