گزارش شاخص جهانی بردگی که ازسوی صندوق آزادی منتشر شده نشان می‌دهد حدود ۴۵.۸ میلیون نفر در سراسر جهان از اشکال مختلف بردگی در سال ۲۰۱۶ میلادی رنج می‌برند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، گزارش شاخص جهانی بردگی، برده داری مدرن را شامل استثمار از یک فرد می داند که به دلیل تهدید، خشونت، اجبار یا سوء استفاده و فریب، قادر به زندگی عادی نیست و با او مانند یک حیوان در مزرعه رفتار می شود.

در گزارش صندوق آزادی آمده است: در سال 2016 میلادی، 45.8 میلیون نفر در 167 کشور جهان با اشکال مختلف بردگی مدرن روبرو هستند.

حدود 58 درصد این افراد در 5 کشور هند، چین، پاکستان، بنگلادش و ازبکستان زندگی می کنند. هند با 18 میلیون نفر بیشترین جمعیت را در این آمارها داشته است و کره شمالی نیز با 4.8 درصد بیشترین سهم را در اختیار دارد.

این گزارش افزود: اقدام دولت کره شمالی در مجبور کردن زندانیان برای کار در اردوگاه های کار اجباری تاثیر زیادی بر گسترش بردگی مدرن در این کشور داشته و زنان نیز مجبور به ازدواج یا سوء استفاده جنسی در چین یا سایر کشورهای همسایه می شوند.

ایسلند و لوکزامبورگ دو کشوری هستند که کمترین افرادی را دارند که با بردگی مدرن روبرو هستند.

صندوق آزادی از 10 اقتصاد بزرگ جهان خواسته است تا قوانینی را تنظیم کنند و بودجه ویژه ای را برای مقابله با برده داری مدرن اختصاص دهند. صندوق آزادی در سال 2013 میلادی با هدف مقابله با اشکال مختلف برده داری مدرن تشکیل شده است.

گزارش شاخص جهانی برده داری از سال 2013 میلادی منتشر می شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار