وی افزود: ما همچنین گفتگوهایی با مقامات سعودی درباره طرح چشم انداز 2030 و طرح تحول اقتصادی این کشور و چگونگی مشارکت انگلیس در این طرح داشتیم. در این گفتگوها به همکاری های سنتی انگلیس و عربستان سعودی نظیر همکاری های نظامی و امنیتی و دفاع مجازی پرداختیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا انگلیس در پی تقویت همکاری های امنیتی خود با عربستان سعودی است،گفت: عربستان سعودی و انگلیس درباره مسائل دفاعی سالهاست که شریک یکدیگر دارند و ما در منطقه خلیج (فارس) حضور داریم و در چند سال اخیر تلاش کردیم به صورت دائم حضور داشته باشیم.
وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد: ما در حال ساخت پایگاهی برای نیروی دریایی انگلیس در بحرین هستیم که اجازه می دهد نیروهای ما به صورت دائمی در این منطقه حضور داشته باشند. همچنین طرحی برای حضور نیروهای انگلیس در امارات عربی متحده و دیگر پایگاه های خود در کشورهای خلیج (فارس) داریم.
هاموند در ادامه گفت: ما به صورت دائمی و تناتنگ برای مقابله با تهدیدات امنیتی با سعودی ها و دیگر شرکای خود در منطقه خلیج (فارس) همکاری می کنیم.
وی در پاسخ به این پرسش برخی ها در انگلیس بیانیههای تحریکآمیزی علیه عربستان سعودی مطرح می کنند و اینکه آیا وی فکر نمی کند این موضع گیری ها خطرناک است، گفت: مطبوعات در انگلیس از آزادی عمل گسترده ای برخوردارند و برخی از نظرات مطرح شده در رسانه ها و مطبوعات بیانگر نظرات دولت این کشور نیست.
وزیر خارجه انگلیس گفت: طبیعی است که تلاش می کنیم تا درباره برخی از ادعاها نظیر نقض حقوق بشر در حمله به یمن تحقیق شود. به من اطمینان داده شده است که درباره این ادعاها به صورت عادلانه تحقیق خواهد شد و در صورتی که اشتباه هایی صورت گرفته باشد، این اطلاعات در اختیار همه قرار خواهد گرفت.
هاموند درباره اوضاع یمن و مذاکرات صلح این کشور در کویت،گفت: بسیار خرسندیم که اوضاع یمن از رویارویی نظامی به مذاکرات سیاسی تبدیل شده است و از تلاش های کویت در میزبانی این مذاکرات استقبال می کنیم و می دانیم کشورهای عرب خلیج(فارس) به راه حل سیاسی پایبند هستند. تاکید می کنیم که گزینه ای غیر از رسیدن به راه حل سیاسی وجود ندارد تا دولت قانونی یمن بتواند ثبات را در این کشور مستقر کند و یمن به منبع قدرت کشورهای عربی و نه به عنوان یک منبع تهدید تبدیل شود.
وی در خصوص انتشار گزارشهایی درباره نقض حقوق بشر در یمن از سوی عربستان گفت: گزارش هایی از نهادهای غیر دولتی در یمن و گزارش های سازمان ملل در اختیار ما قرار می گیرد. ما این گزارش ها را با منابع خود مقایسه می کنیم تا از درستی آنها اطمینان حاصل کنیم.
وزیر خارجه انگلیس در پاسخ به این پرسش که مذاکرات برای حل بحران سوریه به نتیجه ای نرسیده و تنها به آتش بس محدود منجر شده است، ارزیابی وی درباره ازسرگیری مذاکرات سوری ها چیست،گفت: باید ببینیم که فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه در این زمینه چه خواهد گفت. من نشنیدم که مذاکرات در خلال ماه رمضان متوقف خواهد شد. امیدوارم دلیلی برای توقف این مذاکرات وجود نداشته باشد. در صورتی که تا ماه رمضان به پیشرفتی برسیم می توان به مذاکرات در خلال ماه رمضان ادامه داد و این مسئله برای همه کشورهای منطقه مهم است. باید همه تلاش کنند تا این مذاکرات برای رسیدن به راه حل سیاسی ادامه پیدا کند. باید همه طرف های مشخص فشارهای لازم را بر طرف های بحران در سوریه داشته باشند تا توافق حاصل شود.
آیا حضور بیگانگان در هر منطقه ای از دنیا ، غیر از تنش آفرینی ، خاصیت دیگری هم دارد ؟؟؟
اگر همپالکی های شما در منطقه ، عقب مانده ذهنی هستند و نیاز به قیم دارند ، این حق به کشور های مقتدر همان منطقه ، مانند جمهوری اسلامی ایران میرسه !!!
خوبه این عقب مانده های ذهنی منطقه هم کمی فکر کنند و ببینند در هرکشوری که این مستکبرین حضور پیدا کرده اند ، از ناموس و زن و بچه ها و فرهنگشون که پایمال شده بگذریم ، کدامیک روی آرامش را بخود دیده اند ؟؟؟ افغانستان ، عراق ، بحرین و ......
و اگر میخواهید با حضورتان ملت شهید پرور ایران اسلامی را بترسانید ، که میدانید این آرزو را با خود بگور خواهید برد ، بنابراین بهترین عمل این است که دمتان را بگذارید روی کولتان و گورتان را از منطقه شیر غرانی مانند ایران اسلامی گم کنید . الله اکبر الله اکبر