معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اقشار کم درآمد جامعه حدود 70 تا 80 درصد کالری مورد نیاز بدن خود را از طریق نان تامین می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ دکتر امیدعبدی گفت: استفاده از جوش شیرین در نانواها روز به روز بیشتر می شود، فقط به خاطر اینکه شکل نان قشنگتر شود و زود عمل بیاید.

وی با بیان این مطلب که بخش عمده ای از بیماری های غیر واگیر از خوراکی ها نشات می گیرد گفت: به خاطر حساس بودن مسئله نان اولین جلسه شورای سیاستگذاری غذا را به رسیدگی به امور آرد و نان اختصاص دادیم چراکه بیشترین سهم را در سبد غذایی مردم دارا است.

وی افزود: باید به سمت تولید مواد خوراکی فراسودمند برویم، باید نان را فراسودمند کنیم و نانوا ها و کارخانجات آرد و نان را به سمت تولید نان سبوس دارهدایت کنیم. باید به جایی برسیم که در هیچ کجای استان از جوش شیرین استفاده نشود.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، نان ، اقشار ، کم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.