به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان، از زاهدان،؛مهدی
حسینی افزود: 81 بازرس دامپزشکی سیستان و بلوچستان در قالب این تعداد اکیپ ها برای
جلوگیری از هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
نظارت می کنند.
وی ادامه داد: اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه رمضان به مدت یکماه با هدف ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه، به حداقل رساندن شیوع بیمارهای مشترک و اطمینان شهروندان از سلامت فرآورده های خام دامی انجام می شود.
وی تصریح کرد: بازرسان دامپزشکی سیستان و بلوچستان در این طرح در 2 شیفت صبح و عصر از تمامی مراکز تولید، توزیع و استحصال فرآورده های خام دامی نظارت می کنند.
مدیر کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان از شهروندان خواست برای تهیه گوشت سفید و قرمز مورد نیاز خود در این ایام به مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مراجعه کنند.
حسینی خاطر نشان کرد: مردم استان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به شماره تلفن 1512 اطلاع دهند تا برخورد قانونی لازم با متخلفان صورت گیرد.
انتهای پیام/ع