![بروز گرد و غبار رقیق و وزش باد شدید در همدان بروز گرد و غبار رقیق و وزش باد شدید در همدان](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/3/10/4605138_701.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛نادر پیرتاج افزود: طی 24 ساعت آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری، در بعدازظهر با احتمال رگبار و رعد و برق و گرد و غبار رقیق پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه از بعدازظهر فردا علاوه بر رشد ابر احتمال رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید نیز پیشبینی میشود، خاطرنشان کرد: در روزهای آینده دمای روزانه هوا به تدریج کاهش خواهد یافت.
پیرتاج، با اشاره به اینکه حداقل دمای دیشب همدان 8 درجه سانتیگراد بوده و در گرمترین ساعات روز به 30 درجه سانتیگراد رسیده است، تصریح کرد: در روز گذشته گرمترین نقطه استان با دمای 32 درجه سانتیگراد مربوط به فامنین و قهاوند بوده و خنکترین شهرستان با دمای 7 درجه مربوط به اسدآباد گزارش شده است.
انتهای پیام/ د