وی با بیان اینکه اگر میخواهیم تولید گندم پایداری داشته باشیم، باید قیمت تضمینی این دو محصول را بالا برد، گفت: قرار دادن نخود و عدس در تناوب کشت گندم به علت افزایش ازت خاک باعث حاصلخیزی خاک میشود و میزان تولید گندم را بالا میبرد.
حمیدیان افزود: عدس و نخود در استانهایی مانند لرستان، کردستان و کرمانشاه به صورت دیم کشت میشود و این استانها بیشترین میزان تولید این حبوبات را دارند.
وی از دیگر دلایل کاهش سطح زیرکشت عدس را بُعد فرهنگی آن دانست و گفت: متأسفانه عملاً نخود و عدس در سفره مردم فراموش شده است و تنها در غذاهای انگشتشماری استفاده میشود.
انتهای پیام/م