به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛مراسم اختتامیه مرحله استانی پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد، مدیرکل منابع انسانی و تحول اداری استانداری، مشاور تحول و سلامت اداری استاندار و جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان استان در سالن کنفرانس دانشگاه علم و هنر یزد برگزار شد .
محمدعلی طالبی در این مراسم اظهار داشت: مناظره اولین قدم برای جداشدن از فضای جمود فکری و تمرین گفتگو در جامعه است.
وی ادامه داد: در حال حاضر جامعه نیازمند گفتگو و مناظره است و دانشگاه می تواند بهترین نقطه شروع برای تمرین گفتگو در بین نسل جوان باشد.
طالبی افزود: در برخی از مناظره ها نمی توان به طور کامل به حقیقت دست یافت و نباید این شکست تلقی شود زیرا ایجاد فضای تفاهم ، تعامل وگفتگو خود نیز یک هدف و ارزش است و برکات بسیاری را به همراه دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تصریح کرد: در بسیاری از موضوعات، حقیقت مطلقی وجود نداشته و مناظره به منظور تبیین هرچه بهتر موضوعات، هم زیستی و هم اندیشی شکل می گیرد.
طالبی با اشاره به ضعف گفتگو در فرهنگ سیاسی کشور، خاطر نشان کرد: عادت به تک گویی و استفاده از تریبون های یک طرفه در بسیاری از موضوعات و مسائل جامعه با هدف القای نظریات و دیدگاهها به مردم و تحمیل آن به جامعه صورت می گیرد که مشکلات و موانعی را در این رابطه ایجاد می کند.
وی یادگیری ایجاد گفتگو، بیان دیدگاه ها درخصوص مسائل مختلف جامعه و پرسشگری را از راهکارهای ایجاد تریبون های دو طرفه و چند طرفه دانست و آنرا موجب پیشرفت و رشد بیشتر جامعه و تعالی اندیشه ها و از پیش نیازهای توسعه و هم زیستی عنوان کرد.
طالبی در پایان سخنان خود با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر تشکیل کرسی های آزاد اندیشی، اظهار امیدواری کرد: برگزاری مناظره وگفتگوی دانشجویی تنها محدود به برگزاری مسابقات نباشد و فضای گفتگوی مستمر در مراکز آموزش عالی کشور و استان فراهم شود.
گفتنی است در ابتدای این مراسم گزارشی از روند مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دراستان ارائه شد و در پایان نیز از سه گروه برتر مناظره در مسابقات مرحله استانی، همچنین رابطان و داوران جشنواره با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
انتهای پیام/ش