معاون بهبود تولیدات دامی درادامه به تعداد کارخانه های فراوردهای لبنی در استان اشاره کرد وگفت:تاکنون 123واحدلبنی ، 56کارگاه کوچک پنیر و همچنین 67واحد کارخانه لبنیات دراستان آذربایجان شرقی فعال است.
شریفیان بااطمینان خاطر از تهیه محصولات لبنی به شهروندان گفت:تمام فرآوردهای لبنی طی مراحل آزمایشی ، میکروبی درآزمایشگاه زیرنظروزارت بهداشت و سلامت انجام می شود ودراین مرحله در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یاموارد غیربهداشتی از مرحله تولید جلوگیری به عمل می آید لذا تاکنون هیچ گونه تخلفی دراستان صورت نگرفته است.
وی اظهارکرد:کاهش مصرف شیر در جامعه خطرجدی است برای کودکان ،جوانان، کهنسالان و برهمین اساس مسئولین دستگاهای دولتی وسیاستگذاران باید فرهنگ سازی کرده تا با کمبود تولید محصولات لبنی مواجه نباشیم چرا که مصرف کم شیر در زندگی روزانه عواقب جدی برای جامعه دربرخواهد داشت ومتحمل هزینه های گزافی درآینده خواهد شد.
معاون بهبود امور دامی درادامه گفت: با توجه به اینکه در بعضی موارد مواد افزودنی به شیر های پاکتی اضافه می کنند شیر ازیک هفته بیشتر ماندگاری دارد ولی دراستان آذربایجان شرقی این مواد اضافه نمی شود و شیرهای پاکتی در مدت 3 روز قابل مصرف هستند.
وی افزود: نظارت کامل برگاوداریها وکارخانجات تولید کننده شیرپاستوریزتوسط وزارت بهداشت سلامت درمان درکارخانجات ،دامداریها انجام می شود.
شریفیان درادامه به تعداد مجوزهای صادر شده واحد دامداری ها اشاره کردو افزود:تاکنون دراستان دوهزار17واحد مجوز توسط جهادکشاورزی صادرشده است.
وی هم چنین به اهمیت زیاد مصرف شیر درارتقا وافزایش ضریب سلامت جامعه و همچنین نقش تعیین کننده رسانه های ارتباط جمعی دررشد مصرف این محصول کامل غذایی اشاره کرد و گفت:تعامل همکاری مراکز تولید رسانه های ارتباطی میتواند برنامه بخش فرآوردهای این محصول و میزان مصرف سرانه آ« درخانوارهای شهری و روستایی رادرمیان مدت افزایش دهد.
وی گفت: سالانه 750هزارتن ازمحصولات لبنی مانند خامه،پنیر،کره،شیرخشک دراستان توسط دستگاهای صنایعی تبدیلی تولید می شوند.