وی بیان داشت: از انجایی که مهم ترین هدف و برنامه قوه قضائیه در بعد اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم و کاهش جرائم و اختلافات حقوقی است و منشا بسیاری از این مسائل عدم اطلاع افراد از حقوق و تکالیف قانونی می باشد، مطبوعات در تحقق این مهم دارای نقش اساسی می باشند.
رئیس دادگاه مطبوعات استان کرمان بیان داشت: فصل ششم از قانون مطبوعات مصوب 1364 و اصلاحی1379 به جرائمی که قابل ارتکاب از طریق مطبوعات هستند پرداخته است.
وی با بیان این که امیدواریم در حوزه مطبوعات شاهد وقوع پدیده مجرمانه نباشیم،گفت: اهم جرائم مطبوعات توهین، افترا، نشر اکاذیب، تحریک و تشویش مردم و اقدام علیه امنیت داخلی یا سیاست خارجی کشور، توهین به مقدسات و دین مبین اسلام، توهین به مقام معظم رهبری یا مراجع مسلم تقلید، انتشار عکس و تصویر خلاف عفت و اخلاق عمومی و افشای اسرار شخصی افراد و افشای اسرار نظام می باشد.
وی با اشاره به پرونده های مطبوعات در استان کرمان بیان داشت: اصحاب رسانه در سطح استان افراد متدین و مقید به مبانی،نام آشنا به حقوق و تکالیف قانونی هستند و بر این اساس جرائم مطبوعاتی در سطح استان اندک و ناچیز است.
روحانی با بیان اینکه سطح آگاهی احاد جامعه در ابعاد گوناگون باید رشد یابد،افزود: مطبوعات باید اخلاق حرفه ای را در نقد افراد و مطالب دیگران رعایت کنندو وظایف و تکالیف قانونی خود عمل کنند و طبیعتا ضمن حفظ امنیت روانی جامعه، موجبات شکوفائی را نیز فراهم خواهند نموند.
طی حکمی از سوی آیت الله آملی لاریجانی،رئیس قوه قضائیه،حسین روحانی به عنوان رئیس شعبه اول دادگاه کیفری یک استان کرمان منصوب گردید.
حسین روحانی از سال 1374 در امر قضا مشغول به خدمت رسانی می باشد.
انتهای پیام/ی