به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از تلویزیون فرانس بیست و چهار؛مردم فرانسه سالیانه ده میلیون تن مواد غذایی را به سطل زباله می ریزند.
هر ساله در فرانسه بیست و نه کیلو غذا به ازای هر نفر مستقیماً به سطل زباله ریخته می شود.
ارزش تجاری این حجم غذا شانزده میلیارد یورو برآورد شده است. این اسراف به محیط زیست نیز ضربه می زند چون به علت تولید این مواد غذایی، حدود پانزده میلیون تن گاز دی اکسید کربن بیهوده وارد جو می شود. رقم مذکور معادل سه درصد از گازهای گلخانه ای فرانسه است.
انتهای پیام/