به گزارش حوزه
احزاب و تشکلهای گروه
سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین صفارهرندی در جلسه بزم اندیشه با موضوع دشمن شناسی فرهنگی که در موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار داشت: برای شناخت نفوذ فرهنگی و دشمن فرهنگی باید بدانیم که ما اساسا قبول داریم که شاهد تغییراتی در زندگی اجتماعی خودمان در گذشت زمان بودهایم یا نه، اگر منکر تغییر هستیم که نیازی نیست به این مسئله فکر کنیم، اما ما به تغییرات اجتماعی در گذشت زمان باور داریم ولی باید تغییرات وابسته به محرک بیرونی و طبیعی از هم جدا شوند.
وی با تاکید بر اینکه بدون شک نمیتوان تغییرات اجتماعی جامعه ما را طبیعی دانست، افزود: نفوذ به بدترین شکل با عنوان نفوذ فرهنگی شرایط اجتماعی هر کشوری را تغییر میدهد، ما نفوذ سیاسی، نظامی، اقتصادی، امنیتی و عناوین دیگر آن در طول حیات انقلاب اسلامی را تجربه کردهایم که به عنوان مثال شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یارانش به علت نفوذ امنیتی اتفاق افتاد.
صفارهرندی استحکام و ثبات کشور در شرایط فعلی را ناشی از مقابله جمهوری اسلامی با انواع نفوذها در طول حیات خود دانست و ادامه داد: دشمنان ما با نفوذهای بسیاری برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی تلاش کردند، اما امروز نمیتوانند مانند گذشته از طریق نفوذ نظامی و امنیتی به ما ضربه بزنند، زیرا امروز میدانند آمادگی دفاعی ما قابل قیاس با دوران ابتدای پیروزی انقلاب و اوایل دوران دفاع مقدس نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سقوط شخصیتی افرادی که در ابتدای یک حرکت صادق هستند در گذشت زمان دور از ذهن نیست، تصریح کرد: پایان دهه 60 نشانی بر پیشانی جمهوری اسلامی نقش بست که این ملت از لحاظ نظامی، امنیتی و حتی سیاسی نفوذ ناپذیر نیست، نفوذ سیاسی به این معنا که متاسفانه در اوایل دوران پس از پیروزی انقلاب چندین مرتبه نفوذ سیاسی در کشور رخ داد اما به تدریج با حضور ارکانی مانند شورای نگهبان نفوذ سیاسی ریشه کن شد زیرا شورای نگهبان با طرحی با عنوان نظارت استصوابی از ورود افراد بدون صلاحیت به پستهای کلیدی جلوگیری میکند.
وزیر ارشاد دولت نهم یادآورشد: در مورد افرادی که سابقههای خوبی در پیروزی انقلاب داشتند و در این راه شکنجه شدند اما امروز موضع ضد انقلاب به خود گرفتند نیازی به جستجوی علت نیست زیرا هر فردی پس از گذشت زمان امکان دارد که دچار سقوط شخصیتی و تغییر مواضع شود.
وی مشکلات کشورهای غربی در منطقه را ناشی از نفوذ فرهنگی جمهوری اسلامی در بین جوانان دانست و افزود: دشمنان به ایران توجه دارند و در خصوص شرایط آن مطالعه میکنند، زیرا میدانند مشکلاتی که برای آنان امروز در منطقه به وجود آمده ناشی از نفوذ فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دل و فکر جوانان منطقه است، در حقیقت امروز ما به درجهای رسیدیم که عملا میتوان گفت عملیات نظامی علیه ایران منتفی است، همچنین دشمن ما به این نتیجه رسیده که انقلاب اسلامی ایران با حرکات تروریستی و ترور شخصیتهای کلیدی متوقف نمیشود.
صفار هرندی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در مرزهای خود و خارج از مرزهای خود افرادی را برای جانفشانی دارد، ادامه داد: خوشبختانه با درایت مقام معظم رهبری امروز ما به مرحلهای رسیدیم که در تمامی پستها و مسئولیتها بازتولید داریم و فرزندان انقلاب توانایی حرکت در مسیر نظام اسلامی را دارند، همین امر سبب شده تا دشمن ما بداند مکتب هدایت کننده جمهوری اسلامی ادامه دار و بدون پایان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: نگاه دشمنان معطوف شده به نوعی از نفوذ که بر روی ارکان و ایدئولوژی نظام تاثیر گذار باشند اما میدانند که تا زمانی رهبر معظم انقلاب حضور داشته باشند چنین اتفاقی نمیافتد، به همین دلیل بود که قبل از انتخابات مدام تاکید میکردند این خبرگان سرنوشت رهبری را تعیین میکند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که این مردم و اسلام وجود دارند سایه رهبری الهی بر بالای سر خودشان را خواهند پذیرفت، پس آنهایی که دعا میکنند رهبری از سر راهشان برداشته شود باید بدانند که تا اسلام وجود دارد این مسئله محقق نخواهد شد، نمونه این مسئله همین انتخابات خبرگان بود که با وجود این همه تبلیغ بازهم نتیجه آنگونه که میخواستند نشد.
وزیر ارشاد دولت نهم یادآور شد: دشمنان میگویند در رهبری و ولایت فقیه که نمیتوان نفوذ کرد، اما باید با نفوذ در نفر بعدی شرایط را فراهم کنیم تا مواضعی محکم علیه ما گرفته نشود به همین دلیل بر روی مکتب و دین کار میکنند، به عنوان مثال با عرضه دینی وارونه و غلط تلاش میکنند تا بر روی اعتقادات جوانان تاثیر بگذارند.
صفارهرندی تاکید کرد: دشمن ما حاضر است هزینهها و جانهای بسیاری را برای جا انداختن نگاههای افراطی و انحرافی به اسم اسلام قربانی کند و در این مسیر به شیوههای مختلف تلاش کردند تا در دین، کتاب آسمانی، احادیث ائمه ما و دیگر مقدسات مسلمانان تغییر و انحراف ایجاد کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دشمن زمانی که با ایجاد انحراف در دین و ایجاد شک در باورها بازهم از شکست جمهوری اسلامی نا امید میشود به ارکان نظام اسلامی ما حمله میکند و در اولین مرحله به تحریف چهره امام (ره) پرداختند.
وزیر ارشاد دولت نهم با تاکید بر اینکه مردمی که نگاهشان نسبت به اعتقادات رهبری دینی خودشان سالم باشد تن به ذلت نخواهند داد، گفت: از اوایل دهه 70 دشمن تغییر در سبک زندگی مردم را هدف خود قرار داده تا به جمهوری اسلامی نفوذ کند، نمیتوان گفت که مسئولینی که این روزنه را از طریق تبلیغات باز گذاشتند خائن بودند اما شاید برخی افراد از روی نادانی این فرصت را برای دشمن ایجاد کردند.
وی با اشاره به اینکه دشمن از هیچ تلاشی برای نفوذ در باورهای مردم ما کوتاهی نکردهاست، گفت: با استشهاد به برخی از آیات و سخنان مردم ما را دعوت به دنیا طلبی و راحت طلبی کردند، این دنیا طلبی تبدیل به یک سبک و نحوه زندگی خواهد شد که جایگاه مواردی مانند ایثار، قناعت و خودکفایی را از بین میبرد.
صفارهرندی ادامه داد: تغییر ذائقه مردم هدف دشمن برای ضربه به کشور ما بوده است و ایجاد باورهای فردی که فقط خود افراد مهم هستند یکی از این راهکارها آن است.
وی ادامه داد: زمانی که سبک زندگی تغییر کند نوع افکار، نگاه و برآوردها هم تغییر میکند، مردم میگویند چه اشکالی دارد که ما از دشمنان خودمان کمک بگیریم به عنوان مثال نظریه پردازان چپ نو این اعتقاد را دارند که میتوان برای برطرف سازی نیازها به امپریالیسم وابسته شد، اینها همان افرادی هستند که روزی نگاهی انقلاب داشتند.
صفارهرندی خاطرنشان کرد: ابتدا ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی از طرف دولت از تمام ایرانیان خارج از کشور برای سرمایه گذاری در ایران و کمک به کشور دعوت کردند، اصل این ماجرا پس از جنگ ایرادی نداشت اما آن افراد شرطهایی را مطرح کردند که از سوی رسانههای ضد انقلاب بیان شده بود.
وزیر ارشاد دولت نهم ادامه داد: شرطهای مانند احترام به بخش خصوص، تامین امنیت سرمایهگذاران، توجه به رعایت حقوق بشر و در آخر هم حذف ولایت فقیه مطالبه شد که در همان زمان متاسفانه کسانی از ایران رفتند و به طرف مقابل گفتند که تا 10 سال آینده چیزی به نام ولایت فقیه در ایران نخواهد بود.
وی افزود: زیر سوال بردن ولایت فقیه با چاپ مبانی و وظایف ولایت فقیه شروع شد، روزنامههایی که با پول بیت المال و پول مردم این کشور چاپ میشد تشکیک در اصل ولایت را شروع کردند و تمام طرحهای حمله به امام (ره)، ولایت فقیه و حکومت دینی کلید میخورد.
صفار هرندی عنوان کرد: باید توجه کنیم که این حرفها توسط ضد انقلاب در آن زمان گفته میشد اما امروز به جایی رسیده که از زبان برخی عناصر نظام این حرفها گفته میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: وقتی میگوییم نفوذ فرهنگی مسئلهای ناشناخته نیست همین مسائلی است که از سوی برخی مسئولین بیان میشود بر تمامی اعتقادات تشکیک ایجاد میشود، باید مراقب باشیم تا از مسیر انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی منحرف نشویم.
انتهای پیام/