بندرعباس؛

ذخیره سازی کالاهای اساسی رمضان در هرمزگان

کالاهای اساسی برای ماه مبارک رمضان در هرمزگان ذخیره سازی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ استاندار هرمزگان در نشست ستاد تنظیم بازار استان هرمزگان گفت: طرح 360 تن مرغ منجمد و 43 تن گوشت قرمز ؛ 540 تن برنج و هزار و 50 تن شکر در هرمزگان ذخیره سازی شده است.
جاسم جادری با تاکید بر نظارت بر قیمت کالاها برای ماه رمضان به طور منظم در هرمزگان افزود: مرغ منجمد با نرخ هر کیلوگرم 4 هزار و 800 تومان و گوشت قرمز با قیمت های 19 هزار و 500 و 20 هزار و 500 تومان عرضه می شود.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه طرح ضیافت برای تامین اقلام مورد نیاز ماه مبارک رمضان در بندرعباس گفت: این نمایشگاه که از 12 خرداد به مدت 10 روز در بندرعباس برپا می شود.
استاندار هرمزگان هدف از برپایی این نمایشگاه را رونق و تنظیم بازار و تامین اقلام مورد نیاز مردم در ماه رمضان عنوان کرد.
جادری افزود: همزمان با مرکز استان نیز در تمامی شهرستان های هرمزگان باید ستاد تنظیم بازار تشکیل و طرح ضیافت در شهرستان ها اجرایی شود.
وی با اشاره به افزایش میزان خرید تضمینی گندم گفت: طرح خرید تضمینی گندم در استان امسال مانند 2 سال گذشته با موفقیت اجرا شد.
انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.