مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: سال گذشته از محل واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ حدود ۷۰تن گوشت در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،  از زاهدان،؛ موسی نخزری افزود: پیش بینی می شود با به بهره برداری رسیدن واحدهای جدید تولید گوشت شتر مرغ در استان این میزان در سال جاری به ۱۰۰تن برسد. 
وی ادامه داد: سالانه حدود ۱۵تا۲۰تن گوشت شتر مرغ نیز از واحدهای پرورش شتر مرغ سنتی تولید می شود. 

نخ زری خاطر نشان کرد: در حال حاضر واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ در شهرستان های زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه و سراوان فعال است.

 همچنین در شهرستان های خاش، زاهدان و ایرانشهر نیز بصورت سنتی بهره برداران در حال پرورش شتر مرغ هستند.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار