وی با اشاره به تشکیل بیش از 50 هیأت و کمیسیون مشترک بین دو کشور، گفت: با هیچ کشوری به اندازه جمهوری آذربایجان روابط گرمی نداشتهایم و تلاش دو رئیس جمهوری بر این است تا ارتباطات تجاری و فرهنگی دو کشور توسعه یابد.
استاندار آذربایجان شرقی اذعان داشت: رئیس جمهور، ما را برای توسعه و تحکیم روابط با جمهوری آذربایجان در جنبههای مختلف مکلف کردهاند و البته وضعیت موجود، هیچکدام از آنها را راضی نمیکند و این درحالی است که در دیدار با رئیس جمهوری آذربایجان نیز بر توسعه علاقهمندیهای بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان تأکید کردند.
وی با بیان اینکه از گذشتههای دور اشتراکات تاریخی و فرهنگی محکمی بین دو طرف برقرار بوده به نحوی که نمیتوانند فرهنگ و تاریخ آذربایجان و تبریز را از یکدیگر جدا کنند، گفت: بر همین اساس همه تلاشهای خود را برای توسعه و تحکیم روابط و همکاریهای انجام خواهیم داد.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: در باکو مراکز مذهبی بسیاری وجود دارد و در سالهای اخیر دولت در زمینه توسعه مراکز مذهبی قدم های خوبی برداشته و اماکن اسکان برای زائران ساخته که شایسته تشکر است.
جبارزاده، با تأکید بر تسهیل رفت و آمد اتباع دو طرف، گفت: با وجود رفع این مسأله در آینده شاهد توسعه روابط بین دو استان خواهیم بود.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین برقراری مجدد خط هوایی باکو – تبریز که در گذشته برقرار بود و بعداً منتفی شد، با وجود کاهش و تسهیل قیمتها و تسهیل رفت و آمدها در توسعه روابط موثر خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی، همچنین با اشاره به برنامههای مشترک فرهنگی بین تبریز و جمهوری آذربایجان، گفت: برای اجرای برنامههای فرهنگی همچون هفته فرهنگی تبریز و هفته فرهنگی گنجه استقبال میکنیم.
در ادامه این دیدار رئیس کمیته امور دینی و تشکلهای مذهبی جمهوری آذربایجان یادآور شد: دو کشور برادران و دوستانی با پیشینه تاریخی طولانی هستند و وجود تاریخ، فرهنگ و دین مشترک بین دو کشور زمینه ساز توسعه روابط بین دو کشور بوده است.
مبارز قربانلی تصریح کرد: وجود ساخت و سازها در هر شهری نشانه توسعه و پیشرفت است و پس از لغو تحریمها این امر را در تبریز مشاهده میکنیم که این نشاندهنده توسعه تبریز بوده و مایه خوشحالی است.