رئیس واحد آیتالله آملی گفت: با توجه به وجود مزارع پرورش گیاهان دارویی در فضای دانشگاه این واحد و ظرفیتهای این دانشگاه در کشت گونههای زیادی از این گیاهان و نبود واحدهای عملآوری در دانشگاه، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی با انتقال تجربیات فرآوری تجاری و تولید فرآوردههای گیاهی به دانشگاه کمک کند.
فاضل لاریجانی امکانات پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی را مناسب دانست و افزود: در واحد آیتالله آملی با دارا بودن مرکز تحقیقات صنایع غذایی و به عنوان قطب گیاهان دارویی، علاقهمند به همکاری با سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی در انتقال فناوریهای نوین و ساخت تجهیزات و دستگاههای تولید و فرآوری گیاهان دارویی همچون تجهیزات خشککنی عصاره گیری در دانشگاه هستیم.
رئیس پژوهشکده فناوریهای شیمیایی نیز با ابراز علاقهمندی برای توسعه همکاریها بین پژوهشکده فناوریهای شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی با واحد آیتالله آملی، گفت : این سازمان برای هر نوع همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی و انتقال دستاوردها در راستای انتخاب گونههای مناسب گیاهان دارویی برای کشت در مزارع دانشگاه و ساخت تجهیزات فرآوری گیاهان داروئی در مقیاس پایلوت و صنعتی اعلام آمادگی می کند.
حسین ایکانی ابراز امیدواری کرد مجله تخصصی در زمینه گیاهان داروئی بصورت مشترک بین سازمان و واحد آیتالله آملی به عنوان قطب گیاهان داروئی راه اندازی شود.
انتهای پیام/