شهروندخبرنگار ما تصاویری از قارچ‌های کوهی یا همان دُنبَلان کوهی از شهرستان روانسر ارسال کرده است.

دُنبَلان کوهی سر از خاک بیرون آورد + تصاویربه گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهروندخبرنگار ما تصاویری از قارچ‌های کوهی در شهرستان روانسر ارسال کرده است. هرساله اردیبهشت ماه جنگل بلوطهای زاگرس و اورامانات بعد از بارش باران و آفتابی شدن پس از چند روز این قارچها از دل خاک بیرون می‌آیند و ممکن است وزن این قارچ‌ها تا دو کیلو و دویست گرم هم باشد.


منبع: کاوه رحیمی‌نسب - روانسر



بیشتر بدانیم گروه شهروند خبرنگار: قارچ دُنبَلان نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت و کمیاب است. این قارچ در گونه‌های مختلف به رنگهای قرمز تیره، خاکستری، سفید، بنفش و سیاه یافت می‌شود ولی لذیذترین نوع آن دارای پوستهٔ سیاه رنگ است. دو نوع سیاه و سفید این قارچ گران‌قیمت‌ترین قارچ‌های دنبلان زیرزمینی هستند. بیش‌ترین میزان مصرف قارچ دنبلان در رستوران‌ها، صنایع غذایی، تهیهٔ انواع سس‌ها و روغن‌های معطر و نیز داروسازی است. سر آشپز معروف فرانسوی، ژان آنتلم بریلا-سوارین، دنبلان را الماس آشپزخانه لقب داده است.






 برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.